Psykolog i de bedst tænkelige rammer

Encounter søger en dygtig og erfaren specialpsykolog til vores afdeling i København. Som psykolog hos Encounter vil du blive en del af en dynamisk og velfungerende gruppe på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt fællesskab, et godt arbejdsmiljø og indbydende fysiske rammer.

Hos Encounter stræber vi efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Encounters model giver en rigtig god balance mellem frihed og stabilitet, fordi vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs hverdag kombineret med de kvaliteter, som en fast arbejdsplads tilbyder. Det betyder, at du kan have en høj grad af fleksibilitet i din hverdag og meget indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejdsliv.

Encounters psykologer arbejder tæt sammen – og det står øverst på vores dagsorden at skabe de bedst mulige rammer for at løfte kvaliteten gennem supervision, sparring og fælles faglig udvikling. Derfor er det vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til initiativ og medindflydelse.

I Encounter arbejder vi med kognitiv adfærdsterapi – primært anden bølge, men suppleret med metoder fra tredje bølge. Vi opfatter den terapeutiske samtale som en afgørende faglig målestok – og vi søger derfor en specialpsykolog, der opfatter terapi og supervision som sine spidskompetencer. Det er vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.

Dine opgaver som specialpsykolog hos Encounter vil omfatte:

  • Supervision med afsæt i kognitiv adfærdsterapi
  • Udredningsopgaver
  • Klientforløb
  • Gruppeforløb
  • Afholdelse af workshops
  • Undervisning

… med mere

Som psykolog hos Encounter får du en leder, der har en ambition om at skabe Danmarks bedste arbejdsplads for psykologer. Du vil have et tæt samarbejde med husets leder, som gør sig umage for at pleje den kliniske faglighed i huset, og som har trivsel på arbejdspladsen som højeste prioritet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på kontakt@encounter.dk

Vi indkalder til samtaler løbende.