Psykologer i Odense

Føler du dig tabt i livets labyrint? Vi ved, at det kan være svært at finde vej alene. Hos Encounter i Odense, er vores dedikerede psykologer klar til at guide dig gennem de svære tider. Vi tror på, at med den rette støtte, kan du finde ro, styrke, og fornyet balance i dit liv.

Det er aldrig for sent at søge hjælp. Tag det første skridt i dag – book et gratis afklaringsopkald, og lad os sammen finde den psykolog, der bedst kan støtte dig på din vej.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i Odense, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i Odense

Rasmus Vestergaard

Det jeg brænder mest for som psykolog er at hjælpe mennesker der af den ene eller den anden årsag er præget af noget der fylder for meget. Hos mig er der plads og rum til at tale om det, der er udfordrende – og gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi sammen en fælles forståelse af problemet. Mit hovedfokus er, at du går hjem fra hver samtale med noget du kan bruge – og med en følelse af at være imødekommet og lyttet til på en indlevende og ikke-dømmende måde.

Rikke Husted Thy

I mit arbejde som psykolog, brænder jeg for at hjælpe dig med at opnå en større grad af viden og forståelse for de udfordringer du møder i dit liv. Men i lige så høj grad, for at hjælpe dig med at få øje på de styrker og evner som lige netop du besidder der kan gøre at du kan møde dig selv med en større grad af omsorg og tiltro til egne evner.

Victoria Holm Sørensen

Det vigtigste for mig er at skabe en tryg og tillidsfuld ramme, hvor der er plads til lige netop dig og de udfordringer du står med. Når du går herfra, er det min ambition at du som minimum har følgende tre ting med dig: 1. Du er blevet respekteret og set. 2. Du har mødt en psykolog, der vil hjælpe dig med at fokusere på det allervigtigste i din terapi. 3. Du har fået noget relevant med hjem til refleksion og selvarbejde, som sætter gang i en selvkærlig og udviklende proces.

Find os her:

Parkering:

  • Q-park Grønnegade
  • Q-park Østre Stationsvej 43
  • Q-park Toldkammeret
  • Føtex på Vesterbro 39-51