Psykologer i Odense

Føler du dig tabt i livets labyrint? Vi ved, at det kan være svært at finde vej alene. Hos Encounter i Odense, er vores dedikerede psykologer klar til at guide dig gennem de svære tider. Vi tror på, at med den rette støtte, kan du finde ro, styrke, og fornyet balance i dit liv.

Det er aldrig for sent at søge hjælp. Tag det første skridt i dag – book et gratis afklaringsopkald, og lad os sammen finde den psykolog, der bedst kan støtte dig på din vej.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i Odense, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i Odense

Kathrine Bjørg Møller

Som psykolog og menneske er jeg imødekommende og oprigtig. Jeg arbejder ud fra en lyttende og anerkendende tilgang med fokus på, at du føler dig set og hørt. Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at tale om det, der er udfordrende og svært at tale med andre om. Sammen finder vi ud af hvilke udfordringer, der er på spil hos dig og målretter terapien til det du har behov for. Du vil få redskaber og værktøjer med hjem, som du kan bruge nu og i fremtiden.

Andrea Lees

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Som psykolog møder jeg dig med nysgerrighed, nærvær og varme. Jeg bestræber mig på at skabe et trygt rum med plads til både fordybelse og udvikling. Jeg ser terapien som et samarbejde, hvor vi begge har en aktiv rolle. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle livssituation og trækker kun tråde tilbage i fortiden, hvis gamle mønstre eller erfaringer spænder ben for den aktuelle situation eller for ønsker og drømme for fremtiden. Sammen arbejder vi på at du kommer godt videre sådan som lige præcis du ønsker det i lige præcis dit liv.

Line Collinge

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Hos mig er der plads til små og store udfordringer. Med respektfuld nysgerrighed går vi sammen på opdagelse og finder ud af, hvad der udfordrer eller spænder ben for dig. Du vil få redskaber til at håndtere dine udfordringer i hverdagen. Målet med terapien er, at du oplever en bedring i din trivsel og hverdagsfunktion.

Rikke Sophia Christiansen

Jeg er en nærværende og empatisk psykolog, der brænder for at støtte mennesker i at håndtere livets udfordringer og opnå større trivsel og balance. Det er afgørende for mig at skabe et terapeutisk miljø, der er skræddersyet til dig, din situation og dine ressourcer, så vi sammen kan arbejde mod dine mål og ønsker på den bedst mulige måde.

Find os her:

Parkering:

  • Q-park Grønnegade
  • Q-park Østre Stationsvej 43
  • Q-park Toldkammeret
  • Føtex på Vesterbro 39-51