Psykologer i Odense

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Odense klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Her på siden finder du en oversigt over de psykologer i Odense, du kan møde i vores klinik.

Rasmus Vestergaard

Det jeg brænder mest for som psykolog er at hjælpe mennesker der af den ene eller den anden årsag er præget af noget der fylder for meget. Hos mig er der plads og rum til at tale om det, der er udfordrende – og gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi sammen en fælles forståelse af problemet. Mit hovedfokus er, at du går hjem fra hver samtale med noget du kan bruge – og med en følelse af at være imødekommet og lyttet til på en indlevende og ikke-dømmende måde.

Laura Jensby

For mig er det vigtigt at møde dig, lige der hvor du er. Min ambition er at skabe et trygt og empatisk rum, hvor du føler dig set, hørt og forstået, så du får mulighed for at opnå dine ønskede mål.

Rikke Husted Thy

I mit arbejde som psykolog, brænder jeg for at hjælpe dig med at opnå en større grad af viden og forståelse for de udfordringer du møder i dit liv. Men i lige så høj grad, for at hjælpe dig med at få øje på de styrker og evner som lige netop du besidder der kan gøre at du kan møde dig selv med en større grad af omsorg og tiltro til egne evner.

Find os her:

Parkering:

  • Q-park Grønnegade
  • Q-park Østre Stationsvej 43
  • Q-park Toldkammeret
  • Føtex på Vesterbro 39-51