Jeg brænder for mit virke som psykolog – og jeg stræber efter at realisere mine visioner i virksomheden Encounter, hvor det handler om mødet mellem mennesker, der fører til nye skridt i rigtige retninger.

Neela Maria Sris, psykolog og stifter af Encounter

Kvinden bag Encounter

Mit navn er Neela Maria Sris, jeg er uddannet cand.psych.aut., er selvstændig praktiserende psykolog samt stifter, direktør og daglig leder i Encounter. I mit arbejde hjælper jeg mennesker til at finde mening og hvile – i sig selv og i tilværelsen.

Som psykolog er mit kald og min ambition at bidrage til menneskers udvikling.

Neela Maria Sris, psykolog og stifter af Encounter

Min drivkraft og motivation er, at jeg er med til at bevæge mennesker derhen, hvor de kan være den person, de selv ønsker at være – og leve det liv, de ønsker at leve. Jeg har tidligere arbejdet indenfor psykiatrien. I dag fungerer jeg desuden som konsulent indenfor organisation og ledelse og er tilknyttet Københavns universitet som ekstern lektor.