Match med den rette psykolog

 

De fleste mennesker gør sig mange overvejelser, når de skal vælge hvilken psykolog, de skal starte i forløb hos. Det er meget naturligt, at man tænker over, hvem man lukker ind i sit private rum af tanker og følelser – det er vigtigt, at der er den rigtige kemi.

Men hvordan finder man det rette match? Typisk søger man på nettet, hvor man formentlig vil blive fanget af: 1) Hvem dukker op på Google? 2) Hvem har den flotteste hjemmeside? 3) Hvem ser ud, sådan som man synes, en rigtig psykolog skal se ud?

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

Er en psykolog den rette hjælp for dig?

For mange mennesker er det desværre stadig tabubelagt eller grænseoverskridende at gå til psykolog. Også selvom vi lever i en tid, hvor det er almindeligt at ofre mange ressourcer på personlig udvikling.

Dine udfordringer er ægte. Du er ikke alene og du er ikke den første, der har dem. Så der er ingen grund til at gå alene med dem. Lad os hjælpe dig på rette vej. Det er dét, vi er her for.

Vores erfaring er, at du allerede efter fem sessioner vil opleve, at du har rykket dig, og at du har fået konkrete redskaber, du kan arbejde videre med. Det er muligvis den bedste investering, du kan gøre i dig selv.

Tag det første skridt. Book en indledende samtale med os i dag. Det er ganske gratis og uforpligtende. Så matcher vi dig med den af vores psykologer i Encounter, der er bedst egnet til at hjælpe lige præcis dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvorfor vælge psykologerne hos Encounter?

  • Du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner
  • Du er sikret den bedste hjælp fra et stort team af psykologer
  • Du får tid med det samme
  • Du bliver hjulpet ud fra evidens-baseret teori og praksis
  • Du får afdækket dit behov med en gratis indledende samtale

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

— Kvinde, 46 år

Alliancen

Alliancen mellem psykolog og klient er afgørende og bærende for udbyttet af det terapeutiske forløb – dette bliver også bakket op af forskning på området. Selvom man har gode muligheder for at browse rundt og lave sin egen research, kan det stadig være svært at ramme plet med at finde den rigtige psykolog.

Når du kontakter Encounter, gør vi meget ud af at matche dig med den psykolog, vi mener vil kunne hjælpe dig bedst muligt. Dette vurderer vi ud fra en samtale, hvor vi er opmærksomme på din problematik, din personlighed og dine egne ønsker.

Vi har rigtig god erfaring med dette og oplever meget positiv respons fra vores klienter.

Det er en vigtig del af Encounters samlede koncept, at alle psykologerne arbejder indenfor den samme metodiske referenceramme. Det giver os en stor styrke, at vi er specialiserede i samme retning, fordi det giver os de bedste muligheder for intern faglig sparring – og derved kan vi tilbyde dig den bedst mulige terapi. Mød vores psykologer i din by under “Mød os”.