Psykologer i Aarhus

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Aarhus klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Book et gratis afklaringsopkald og lad os matche dig med den psykolog, der bedst kan give dig den hjælp, du har brug for.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i Vejle, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i Aarhus

Karoline Brauer

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Som psykolog brænder jeg for at facilitere en positiv udvikling hos mine klienter. Jeg arbejder for at skabe et trygt terapimiljø, hvor mine klienter opnår støtte og strategier til at tackle hverdagen og belastede perioder på bedst mulig vis. I terapien vægter jeg at møde mine klienter med åbenhed og respekt for den enkeltes integritet og livssituation.

Line From

I det terapeutiske rum vægter jeg højt at skabe en tillidsfuld relation med vægt på respekt og åbenhed. Det er vigtigt for mig som psykolog at kunne møde dig, der hvor du er, og dermed på bedste vis at kunne hjælpe dig i mål med dine ønsker.

Rasmus Lundby Jølberg

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Det er for mig essentielt, at vi sammen får skabt et terapeutisk rum, som passer til dig, din situation og dine ressourcer. I terapien er vi sammen om hurtigt at få afdækket dine udfordringer, så vi kan sætte målrettet ind i forhold til at skabe den forandring, der er nødvendig for, at du igen kan leve den tilværelse, som du ønsker. Målet er at gøre dig i stand til at øge din trivsel og mestring, gennem en bedre forståelse og håndtering af det der besværer dig. Nu såvel som i fremtiden.

Katrine Aas Kjær

Som psykolog brænder jeg for at hjælpe mine klienter i bedre trivsel, så de bedre kan finde ro, tryghed og/eller mening i netop deres situation. Det er vigtigt for mig at skabe et empatisk og trygt rum i terapien, hvor mine klienter kan føle sig hørt og forstået. Det er desuden vigtigt for mig at mine klienter går fra terapien med konkrete redskaber, som de kan bruge i deres aktuelle situation men også resten af deres liv.

Kristina Svane Jensen

Som psykolog brænder jeg for at hjælpe mine klienter med at forstå og overvinde deres problematikker og udfordringer i et trygt og tillidsfuldt rum. Det er vigtigt for mig, at du får brugbare værktøjer, der kan øge trivsel, selvomsorg og balance i din hverdag, både nu og i fremtiden.

Louise Hansen

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

For mig som psykolog er det væsentligt at kunne møde klienter med nysgerrighed, respekt og åbenhed for at kunne skabe et tillidsfuldt terapeutisk rum. Jeg arbejder ud et mål om, at det er vigtigt i terapien at lære meningsfulde strategier for at kunne skabe forandring i både den aktuelle livssituation og resten af livet, men hvor der samtidig skal være fokus på selvomsorg og øget balance. 

Karen Pilgaard

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Find os her:

Parkering:

  • Salling
  • Q-park Magasin Aarhus
  • DOKK1 parkering