Psykologer i Aarhus

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Aarhus klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Her på siden finder du en oversigt over de psykologer i Aarhus, du kan møde i vores klinik.

Karoline Brauer

Som psykolog brænder jeg for at facilitere en positiv udvikling hos mine klienter. Jeg arbejder for at skabe et trygt terapimiljø, hvor mine klienter opnår støtte og strategier til at tackle hverdagen og belastede perioder på bedst mulig vis. I terapien vægter jeg at møde mine klienter med åbenhed og respekt for den enkeltes integritet og livssituation.

Line From

I det terapeutiske rum vægter jeg højt at skabe en tillidsfuld relation med vægt på respekt og åbenhed. Det er vigtigt for mig som psykolog at kunne møde dig, der hvor du er, og dermed på bedste vis at kunne hjælpe dig i mål med dine ønsker.

Simone Bahn Hansen

Det er vigtigt for mig, at møde mine klienter med empati og nærvær, samt at støtte dem i en positiv udvikling. Derudover har jeg fokus på, at mine klienter oplever, at de får redskaber med sig, der giver mening for dem og som de både kan bruge i deres aktuelle situation og resten af livet.

Katrine Aas Kjær

Som psykolog brænder jeg for at hjælpe mine klienter i bedre trivsel, så de bedre kan finde ro, tryghed og/eller mening i netop deres situation. Det er vigtigt for mig at skabe et empatisk og trygt rum i terapien, hvor mine klienter kan føle sig hørt og forstået. Det er desuden vigtigt for mig at mine klienter går fra terapien med konkrete redskaber, som de kan bruge i deres aktuelle situation men også resten af deres liv.

Kristina Svane Jensen

Som psykolog brænder jeg for at hjælpe mine klienter med at forstå og overvinde deres problematikker og udfordringer i et trygt og tillidsfuldt rum. Det er vigtigt for mig, at du får brugbare værktøjer, der kan øge trivsel, selvomsorg og balance i din hverdag, både nu og i fremtiden.

Louise Hansen

For mig som psykolog er det væsentligt at kunne møde klienter med nysgerrighed, respekt og åbenhed for at kunne skabe et tillidsfuldt terapeutisk rum. Jeg arbejder ud et mål om, at det er vigtigt i terapien at lære meningsfulde strategier for at kunne skabe forandring i både den aktuelle livssituation og resten af livet, men hvor der samtidig skal være fokus på selvomsorg og øget balance. 

Find os her:

Parkering:

  • Salling
  • Q-park Magasin Aarhus
  • DOKK1 parkering