Psykologer i Aalborg

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Aalborg klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Book et gratis afklaringsopkald og lad os matche dig med den psykolog, der bedst kan give dig den hjælp, du har brug for.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i Vejle, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i Aalborg

Simone Indius Andersen

Som din psykolog stræber jeg efter at skabe en tillidsfuld relation, hvor du kan føle dig tryg i samtalen, så vi sammen kan udforske din specifikke situation og finde frem til, hvilke forandringer du ønsker i dit liv. Mit mål er at give dig konkrete redskaber, som du kan bruge til at arbejde med dine aktuelle udfordringer, og som styrker din evne til videre udvikling fremadrettet.

Imi Skak Ernst

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Det er mit ønske og min ambition at støtte mennesker i deres udvikling hen imod en velafbalanceret og meningsfuld tilværelse. Jeg søger altid at skabe et åbent og sikkert rum, hvor vi sammen kan påbegynde forandringsprocesser og afsøge hvilke veje og nye forståelser, der kan lede frem til et liv, som skaber værdi for den enkelte person.

Johanne Andersen Grarup

Find os her:

Parkering:

  • Palads P-hus
  • Q-park Plaza Aalborg