Psykologer i København

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i København klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Her på siden finder du en oversigt over de psykologer i København, du kan møde i vores klinik.

Neela Maria Sris

Som psykolog er mit kald og min ambition at bidrage til menneskers udvikling. I mit arbejde hjælper jeg mennesker til at finde mening og hvile – i sig selv og i tilværelsen. Min drivkraft og motivation er, at jeg er med til at bevæge mennesker derhen, hvor de kan være den person, de selv ønsker at være – og leve det liv, de ønsker at leve.

Åsa Rudehill

Jeg ønsker, at hvert menneske efter terapien skal gå hjem med en følelse af at være blevet set – og at være lettet over at have fået brugbare redskaber og at have fundet evnen til at se ting med større klarhed.

I øjeblikket på barselsorlov

Helga Árnadóttir

For mig, som psykolog, er det en dyd, at du får følelsen af det terapeutiske rum som et sted, hvor du bliver set, rummet og forstået, og at du rejser dig fra stolen med en større forståelse af sig selv og dine omgivelser, samtidig med at du går herfra med essentielle redskaber, som du kan tage med dig ud og bruge i din hverdag.

Niklas Scherfig

Det er vigtigt for mig at opbygge et trygt rum om samtalerne, hvor du kan føle dig fri til at bearbejde de udfordringer, du står overfor. Jeg er altid fokuseret på at hjælpe dig, der hvor du er, og jeg sørger altid for at du går fra samtalerne med konkrete redskaber, som du kan bruge i morgen og i resten af dit liv.

Anna Kramer

Jeg er optaget af at møde dig, der hvor du er. Det er vigtigt for mig at skabe et empatisk og trygt rum, hvor du har en oplevelse af at blive hørt og forstået, og hvor du har mulighed for at arbejde med de udfordringer, der afholder dig fra at leve det liv, du ønsker.

Kathrine Ghotbi

Det vigtigste for mig er at skabe en god og tillidsfuld relation til mine klienter. Det er grundlaget for, at vi sammen på bedste vis kan arbejde henimod at finde de løsninger og redskaber, som er mest effektive og relevante for at opnå bedre balance og velbefindende i livet indenfor en relativ kort periode.

Dalida Besirevic

En af mine fornemmeste opgaver er at skabe et trygt, autentisk og afslappet rum, hvori du oplever at blive set, hørt og rummet for den du er. Ovenpå det relationnelle fundament bygges forløbet op med fokus på høj faglighed. Mit faglige mål er at give dig en bedre forståelse af måden hvorpå lige netop din krop og dit sind fungerer, samt at individualisere konkrete tiltag som kan hjælpe dig til at opnå den udvikling du ønsker her og nu. 

Emma Geyti

At skabe det trygge og forandrende terapeutiske møde er essentielt for mig som psykolog. Jeg ønsker, at du i terapien føler dig set, forstået og rummet – uanset hvad, der måtte fylde hos dig. Det er vigtigt for mig, at du får brugbare værktøjer til at håndtere dine udfordringer, så du kan bevæge dig mod det liv, du måtte længes efter.

Lea Gradert Aakeson

Det er vigtigt for mig at møde mine klienter med åbenhed, omsorg og respekt for de vanskeligheder, de oplever i deres liv. Jeg bestræber mig på at hjælpe mine klienter godt videre med brugbare og konkrete redskaber, som kan integreres direkte i hverdagen.

Find os her:

Parkering:

  • Gothersgade
  • Q-Park Kongens Have
  • Q-Park Adelgade