Psykologer i København

Du er ikke alene, når udfordringerne rammer. Lad vores kompetente psykologer i København hjælpe dig med at finde indre ro og skabe balance i dit liv, så du kan nyde en bedre livskvalitet.

Book et gratis afklaringsopkald og lad os matche dig med den psykolog, der bedst kan give dig den hjælp, du har brug for.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i København, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i København

Neela Maria Sris

Som psykolog er mit kald og min ambition at bidrage til menneskers udvikling. I mit arbejde hjælper jeg mennesker til at finde mening og hvile – i sig selv og i tilværelsen. Min drivkraft og motivation er, at jeg er med til at bevæge mennesker derhen, hvor de kan være den person, de selv ønsker at være – og leve det liv, de ønsker at leve.

Åsa Rudehill

Jeg ønsker, at hvert menneske efter terapien skal gå hjem med en følelse af at være blevet set – og at være lettet over at have fået brugbare redskaber og at have fundet evnen til at se ting med større klarhed.

Kun online-samtaler

Helga Árnadóttir

For mig, som psykolog, er det en dyd, at du får følelsen af det terapeutiske rum som et sted, hvor du bliver set, rummet og forstået, og at du rejser dig fra stolen med en større forståelse af sig selv og dine omgivelser, samtidig med at du går herfra med essentielle redskaber, som du kan tage med dig ud og bruge i din hverdag.

Niklas Scherfig

Det er vigtigt for mig at opbygge et trygt rum om samtalerne, hvor du kan føle dig fri til at bearbejde de udfordringer, du står overfor. Jeg er altid fokuseret på at hjælpe dig, der hvor du er, og jeg sørger altid for at du går fra samtalerne med konkrete redskaber, som du kan bruge i morgen og i resten af dit liv.

Anna Kramer

Jeg er optaget af at møde dig, der hvor du er. Det er vigtigt for mig at skabe et empatisk og trygt rum, hvor du har en oplevelse af at blive hørt og forstået, og hvor du har mulighed for at arbejde med de udfordringer, der afholder dig fra at leve det liv, du ønsker.

Nuværende tidspunkt på barsel

Kathrine Ghotbi

Det vigtigste for mig er at skabe en god og tillidsfuld relation til mine klienter. Det er grundlaget for, at vi sammen på bedste vis kan arbejde henimod at finde de løsninger og redskaber, som er mest effektive og relevante for at opnå bedre balance og velbefindende i livet indenfor en relativ kort periode.

Dalida Besirevic

En af mine fornemmeste opgaver er at skabe et trygt, autentisk og afslappet rum, hvori du oplever at blive set, hørt og rummet for den du er. Ovenpå det relationnelle fundament bygges forløbet op med fokus på høj faglighed. Mit faglige mål er at give dig en bedre forståelse af måden hvorpå lige netop din krop og dit sind fungerer, samt at individualisere konkrete tiltag som kan hjælpe dig til at opnå den udvikling du ønsker her og nu. 

Julie Allentoft Haslund

Min ambition er, at du føler dig tryg i vores samtalerum. Mit fokus er at sikre, at dine ønsker og motivation bliver mødt, og at du oplever at tage noget med dig hver gang, som udvider forståelsen af dig selv og din situation.

Lea Gradert Aakeson

Det er vigtigt for mig at møde mine klienter med åbenhed, omsorg og respekt for de vanskeligheder, de oplever i deres liv. Jeg bestræber mig på at hjælpe mine klienter godt videre med brugbare og konkrete redskaber, som kan integreres direkte i hverdagen.

Anja Friis Knudsen

Det er helt afgørende for mig at møde dig nysgerrigt og i øjenhøjde i terapien – uanset din baggrund og erfaringer i livet. Jeg tror på, at engagement er en forudsætning for indsigt og udvikling, og jeg ser det som min vigtigste opgave at støtte og hjælpe dig i den retning, du ønsker og på en måde, som giver mening for dig.

Anne-Marie Nielsen

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du føler dig tryg i at udforske og bearbejde de udfordringer, du står overfor. Mit fokus er at møde dig med empati og omsorg, og min ambition er, at du går hjem med en øget forståelse af dig selv og din situation samt med værktøjer, som meningsfuldt kan integreres i din hverdag.

Find os her:

Parkering:

  • Gothersgade
  • Q-Park Kongens Have
  • Q-Park Adelgade