Psykologer i København

Du er ikke alene, når udfordringerne rammer. Lad vores kompetente psykologer i København hjælpe dig med at finde indre ro og skabe balance i dit liv, så du kan nyde en bedre livskvalitet.

Book et gratis afklaringsopkald og lad os matche dig med den af vores psykologer, der bedst kan give dig den hjælp, du har brug for.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i København, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i København

Neela Maria Sris

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Som psykolog er mit kald og min ambition at bidrage til menneskers udvikling. I mit arbejde hjælper jeg mennesker til at finde mening og hvile – i sig selv og i tilværelsen. Min drivkraft og motivation er, at jeg er med til at bevæge mennesker derhen, hvor de kan være den person, de selv ønsker at være – og leve det liv, de ønsker at leve.

Åsa Rudehill

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Jeg ønsker, at hvert menneske efter terapien skal gå hjem med en følelse af at være blevet set – og at være lettet over at have fået brugbare redskaber og at have fundet evnen til at se ting med større klarhed.

Kun online-samtaler

Vilde Landro

Som psykolog er jeg dedikeret til at lytte, forstå og hjælpe dig med at navigere gennem livets kompleksiteter. Min faglige kompetence kombineret med empati skaber et trygt rum, hvor vi sammen kan udforske og løse udfordringer. Lad os sammen skabe forandring og fremme din personlige udvikling.

Niklas Scherfig

Det er vigtigt for mig at opbygge et trygt rum om samtalerne, hvor du kan føle dig fri til at bearbejde de udfordringer, du står overfor. Jeg er altid fokuseret på at hjælpe dig, der hvor du er, og jeg sørger altid for at du går fra samtalerne med konkrete redskaber, som du kan bruge i morgen og i resten af dit liv.

Anna Kramer

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Jeg er optaget af at møde dig, der hvor du er. Det er vigtigt for mig at skabe et empatisk og trygt rum, hvor du har en oplevelse af at blive hørt og forstået, og hvor du har mulighed for at arbejde med de udfordringer, der afholder dig fra at leve det liv, du ønsker.

Amalie Strange

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Jeg nærmer mig hver klient med respekt og nysgerrighed. I vores samtaler vil jeg hjælpe dig til at få en bedre forståelse af dig selv og anerkende dine styrker såvel som de sider, der føles mere sårbare. Sammen vil vi udforske og finde de forandringer, du ønsker at skabe i dit liv, så du I højere grad kan leve I overensstemmelse med dine værdier og drømme.

Stine Raatræ Lundstein

Som din psykolog stræber jeg efter at etablere et trygt rum, hvor vi sammen kan udforske dine udfordringer og arbejde på at forbedre din trivsel og livskvalitet. Mit mål er at fremhæve og styrke de kompetencer, du allerede besidder, og give dig konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at fremme egenomsorg og opnå det liv, du ønsker, både nu og i fremtiden.

Julie Allentoft Haslund

Min ambition er, at du føler dig tryg i vores samtalerum. Mit fokus er at sikre, at dine ønsker og motivation bliver mødt, og at du oplever at tage noget med dig hver gang, som udvider forståelsen af dig selv og din situation.

Cecilie Liebetrau Junge

Som psykolog er min fornemmeste opgave at skabe et trygt rum, hvor du oplever at blive set, hørt og forstået. Vi vil i et samarbejde udforske og løse de udfordringer, du står overfor, og jeg vil give dig brugbare redskaber, der kan hjælpe dig i din terapeutiske proces.

Anette Thisgaard Olesen

Som psykolog er en af mine vigtigste opgaver at få dig til at føle dig tryg i samtalerne og skabe et rum, hvor du føler, at du kan dele alt. Det er vigtigt for mig at mine klienter får et rum, hvor de føler sig set og hørt. Min ambition er at hjælpe dig med at arbejde med de udfordringer, du står overfor samt give dig konkrete redskaber til at håndtere disse fremadrettet.

Find os her:

Parkering:

  • Gothersgade
  • Q-Park Kongens Have
  • Q-Park Adelgade