Psykologer i Vejle

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Vejle klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Her på siden finder du en oversigt over de psykologer i Vejle, du kan møde i vores klinik.

Charlotte Rasmussen

Jeg anser det som min primære opgave at sikre mine klienter en tryg, gensidig og tillidsfuld relation, hvor der er plads til fordybelse og udvikling.

Lotte Bregendahl Laursen

Det største privilegium ved mit arbejde som psykolog er muligheden for at bidrage til menneskers positive udvikling – psykisk såvel som fysisk. Jeg er passioneret for at hjælpe mennesker med at bevæge sig tættere på den person, de ønsker at være og hjælpe dem med at leve det liv, de ønsker at leve.

Nuværende tidspunkt på barsel

Emil Porsborg Sørensen

Jeg bestræber mig på at imødekomme dig som et unikt menneske, så vi igennem et godt samarbejde kan finde frem til de værktøjer, der giver mening for dig – og som du kan bruge nu og her såvel som resten af livet.

Ditte Larsen

Det er vigtigt for mig, at mine klienter møder et trygt og tillidsfuldt rum, hvor de kan føle sig imødekommet og forstået. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at håndtere deres udfordringer ved at give dem de bedst mulige redskaber med, så de kan komme godt videre.

Find os her:

Parkering:

  • P-hus Albert
  • Q-park Bryggen