Psykologer i Vejle

Det kan være en stor mundfuld at stå alene, når udfordringerne rammer. Har du brug for at tale med en, der forstår dig, og som kan hjælpe dig igennem din krise eller svære følelser, står vores team af psykologer i Vejle klar til at byde dig indenfor i trygge rammer og give dig redskaberne til at skabe fodfæste på ny.

Book et gratis afklaringsopkald og lad os matche dig med den psykolog, der bedst kan give dig den hjælp, du har brug for.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

Fremragende – 5 stjerner på Google

Dine fordele ved at vælge Encounter

Når du vælger Encounters psykologer i Vejle, får du en række fordele, der hjælper dig med at navigere igennem livets udfordringer og opnå mental balance:

N

Målrettet terapi for varige resultater

Vi tilpasser terapien til dine specifikke behov og mål, så du er på rette vej inden for gns. 5 sessioner.

N

Erfarne og autoriserede psykologer

Vores team af +25 psykologer er nøje udvalgt og har en bred vifte af specialiseringer, så du får den rette hjælp.

N

Få hjælp med det samme - ingen ventetid

Få hurtig adgang til vores psykologer og begynd din terapi, når du har brug for det.

Eller ring og aftal en tid på tlf. 7060 2021.

“Jeg har virkelig sat pris på forløbet. Den perspektivering af problemstillingerne det har givet mig, har været helt afgørende. Det kunne jeg ikke have fundet selv.”

– Mand, 45 år

“Det har fået mig videre. Det har været en kæmpe hjælp. Jeg kan næsten ikke beskrive det!”

– Kvinde, 38 år

“Terapeuten var dygtig til at tilpasse terapien til mine behov, blandt andet ved hjælp af øvelser der overraskede og gjorde det praktisk og nemt at overføre til min hverdag.”

– Kvinde, 46 år

Mød vores psykologer i Vejle

Charlotte Rasmussen

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Jeg anser det som min primære opgave at sikre mine klienter en tryg, gensidig og tillidsfuld relation, hvor der er plads til fordybelse og udvikling.

Lotte Bregendahl Laursen

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Det største privilegium ved mit arbejde som psykolog er muligheden for at bidrage til menneskers positive udvikling – psykisk såvel som fysisk. Jeg er passioneret for at hjælpe mennesker med at bevæge sig tættere på den person, de ønsker at være og hjælpe dem med at leve det liv, de ønsker at leve.

 

Ditte Larsen

Det er vigtigt for mig, at mine klienter møder et trygt og tillidsfuldt rum, hvor de kan føle sig imødekommet og forstået. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at håndtere deres udfordringer ved at give dem de bedst mulige redskaber med, så de kan komme godt videre.

Line Kristensen

Mit mål er at skabe en tryg og god oplevelse i samtalerne med henblik på at skabe forandring, nye perspektiver samt bidrage til værktøjer og redskaber, som kan hjælpe dig til at blive den, du ønsker at være.

Mathias Koch Kristensen

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Det er for mig som psykolog og menneske afgørende at møde andre med omsorg, varme og en tro på det bedste i enhver. Samtidig tror jeg på, at den bedste vej til forandring og meningsfulde liv starter med møder mellem mennesker som er autentiske, har plads til smil og en tilpas mængde humor.

Vinnie Heiss

Varetager Sygeforsikringen “danmark”s Ungelinje

Mit mål som psykolog er at skabe et trygt og motiverende rum, hvor der er plads til latter og udvikling.  Jeg arbejder for, at mine klienter får en større forståelse af deres egen situation og reaktion, hvorefter vi sammen kan arbejde hen mod nye handlemuligheder og forbedret trivsel.

Emilie Schjoldager

Som psykolog er det vigtigt for mig at møde dig med nysgerrighed og empati og skabe et rum, hvor du føler dig set som den person, du er. Min ambition er, at du går fra terapien med dybere indsigt i dig selv og viden om, hvordan du kan arbejde mod dine mål og skabe positiv forandring i dit liv.

Find os her:

Parkering:

  • Gunhilds Plads – lige uden for Encounter – betalingsparkering – 15,- for 2 timer
  • P-hus Albert – 5oo meter væk – gratis parkering de første 2 timer