Individuelt forløb

 

Dit personlige rum til vækst og udvikling
Et individuelt forløb giver dig de bedste rammer for at udvikle dig og blive en bedre udgave af dig selv. Sammen med en psykolog skaber du et trygt rum med afsæt i det, du vil arbejde med. Dette skræddersyede samtaleforløb er udformet specifikt til at opfylde dine behov og ønsker.

Ny indsigt og konkrete værktøjer
Gennem dybdegående samtaler vil du opdage skjulte styrker og få konkrete redskaber til at tackle de udfordringer, du står overfor. For mange er de første tegn på forandring synlige indenfor blot 3 til 5 sessioner, hvilket vil give dig fornyet energi og retning i dit liv.

En nøje tilrettelagt start
Det første skridt på denne rejse er at afklare og definere dine mål. Din psykolog vil hjælpe dig med at gennemgå din situation, historie, og hvad du håber at opnå. Fra første session får du værktøjer, som du straks kan benytte for at skabe positive ændringer.

Sammen identificerer vi nøgleområder
Gennem det terapeutiske arbejde vil du sammen med din psykolog fokusere på de kritiske områder, der skal til for at skabe reel forandring. Efter hver session vil du føle en klar fornemmelse af fremskridt, idet de nødvendige skridt bliver taget i den rigtige retning.

Aktiv deltagelse – dit engagement gør en forskel
Din aktive deltagelse uden for sessionerne er en kernekomponent i din udvikling. Ved at arbejde med øvelser og refleksioner i hverdagen vil du få mulighed for at afprøve og integrere de strategier og teknikker, som du lærer i sessionerne. Dit engagement i denne proces vil være afgørende for de resultater, du opnår.

Din professionelle støtte og vejleder
Din psykolog er en objektiv, ikke-dømmende og professionel sparringspartner med dyb viden om menneskelig adfærd. Gennem det individuelle samtaleforløb vil du få dig en uvurderlig allieret i din stræben efter positive forandringer i dit liv.

Tag det første skridt mod din personlige vækst i dag
Er du klar til at begynde rejsen mod et mere opfyldende og balanceret liv? Vent ikke et øjeblik længere. Kontakt os på 70 60 20 21 for at booke en tid, eller benyt knappen nedenfor for at booke et gratis afklaringsopkald. Dit fremtidige selv vil takke dig.

Fremragende – 5 stjerner på Google
“Du kan selvfølgelig tage dit forløb hos Encounter som enten helt eller delvist onlineforløb.”
Neela Maria Sris, psykolog og stifter af Encounter

Almindelige problemstillinger, som terapi kan hjælpe dig med

Klik på et emne for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.