Autoriseret psykolog til vores afdeling i Odense

Encounter er et nytænkende psykologhus, der stræber efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs hverdag kombineret med de kvaliteter, som en fast arbejdsplads tilbyder. Modellen tilbyder en god balance mellem frihed og stabilitet.

Opgaver og kvalifikationer

Vi søger en dygtig og erfaren autoriseret psykolog til vores kontor i Odense. Som psykolog hos Encounter vil du blive en del af en dynamisk og velfungerende gruppe på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt fællesskab og indbydende fysiske rammer. 

I psykologhuset Encounter arbejder vi med kognitiv adfærdsterapi. Vi arbejder primært med anden bølge, men supplerer med metoder fra tredje bølge. Din primære arbejdsopgave som autoriseret psykolog hos Encounter vil bestå i terapeutiske samtaler, men der også vil være mulighed for andre initiativer såsom afholdelse af workshops, foredrag, gruppeterapiforløb mm.

Terapien er vores spidskompetence, og derfor er det vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.

Encounter tilbyder

  • Fokus på den terapeutiske kerneopgave – og minimalt administrativt arbejde
  • De bedste muligheder for at blive fagligt stærk i kognitiv adfærdsterapi (KAT)
  • Ugentlig supervision med erfarne psykologer indenfor KAT
  • Månedlig ekstern supervision med nogle af de mest anerkendte KAT-psykologer, såvel danske som internationale
  • Kursus- og temadage
  • En arbejdsplads med indbydende fysiske rammer
  • Stærkt kollegialt fællesskab, med plads til individer
  • Fleksibilitet ift. egen arbejdsgang og kalender
  • Sociale arrangementer og et stærkt og varmt socialt fællesskab

Vores psykologteam arbejder tæt sammen, hvilket gør os i stand til at løfte det faglige niveau gennem en række tiltag. Vi tilbyder intern supervision ugentligt samt ekstern supervision i samarbejde med nogle af landets mest anerkendte psykologer inden for kognitiv adfærdsterapi. Vi tilbyder vores medarbejdere at deltage i kurser, efteruddannelse og konferencer. Vi skaber et miljø, hvor intern sparring prioriteres højt – blandt andet i form af ugentlige interne behandlingskonferencer. Derfor er det vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til initiativ og medindflydelse.

Vi gør meget for at dyrke et godt socialt fællesskab med en varm tone og et inkluderende menneskesyn. Vi tror på, at hvis man skal udfolde sit potentiale, er det vigtigt, at der er plads til at være sig selv. Vi forsøger at støtte vores medarbejdere i deres faglige udvikling i stedet for at kigge dem over skulderen. Vi skal ikke måles og vejes hver eneste dag, og vi skal ikke løbe hurtigere, end vi kan. Hos Encounter er vi sammen om at løfte niveauet.

Har du spørgsmål til stillingen eller kunne du tænke dig at høre mere om hverdagen i Encounter er du velkommen til at kontakte direktør Neela Maria Sris på tlf: 24 26 61 68.

Du har også mulighed for at møde nogle af vores skønne medarbejdere og høre om Encounter som arbejdsplads ved at klikke her

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med opstart d. 1. juli.

Ansøgningsfrist d. 30. juni. Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgning, CV og eventuelle bilag bedes sendt til neela@encounter.dk  mærket ”Psykolog Odense”.

Der er 1 ledig stilling.