Velkomstbrev

 

Velkommen til Encounter

Som husets ledende psykolog og direktør har jeg et stort ønske om, at dit møde med Encounter bliver så godt som muligt. Encounter består af en flok nøje udvalgte psykologer, som er dedikerede til at tilbyde den bedst mulige terapi. Vi bruger bl.a. mange ressourcer på sparring og supervision for at løfte kvaliteten af den terapi, du vil modtage. Vi arbejder kun med evidensbaserede psykologiske teknikker, og vores vigtigste opgave er, at du går herfra med en oplevelse af at være hjulpet godt på vej i den rigtige retning.

Encounter overtager herfra dit forløb fra din sundhedsforsikring, og derfor kan du altid tage fat i os, hvis der er det mindste. Du kan ringe til os på hovednummeret 70 60 20 21 og tale med vores sekretær, som altid er klar til at hjælpe. Du kan også ringe direkte til mig, Neela Maria Sris, på 24 26 61 68. Som ledende psykolog og direktør i Encounter står jeg altid til rådighed for spørgsmål angående dit forløb.

Hvis du f.eks. tvivler på, om du får nok ud af terapien eller er usikker på kemien med psykologen, så kontakt os endelig – vi er her for at hjælpe dig! Dit forløb hos Encounter kan strække sig over længere tid – helt op til 12 måneder. Forløbet starter med op til 5 psykologsamtaler på 60 minutter. Derefter går du over til ”anden fase”, som består af 3 kortere opfølgende samtaler med længere mellemrum. Vi har rigtig god erfaring med dette forløb, som mere end 3.000 personer har haft stor glæde af. Skulle det vise sig, at du har behov for yderligere hjælp, tager vi naturligvis hånd om din situation og sørger for relevante tiltag. I løbet af hele dit samlede forløb hos Encounter er du meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle være behov. Det vigtigste er, at du går herfra med en god oplevelse. Jeg ønsker dig et godt forløb hos Encounter.

De bedste hilsner, Neela Maria Sris Autoriseret psykolog & direktør i Encounter