Virksomheder

Balancen mellem arbejde og fritid

Vi kan konstatere, at mange oplever, at hverdagens problematikker påvirker arbejdslivet. Når udfordringer i privatlivet trænger sig på, kan det være en stor lettelse at have adgang til professionel sparring. I nogle tilfælde skal der blot en enkelt rådgivningssamtale til for at lette byrden væsentligt for den enkelte person, der står midt i en svær situation. I andre tilfælde er længere forløb nødvendige – hvis man fx er ramt af stress eller depression.

Encounter tilbyder alle former for psykologhjælp, men vores ydelse sigter på, at adgangen til psykologrådgivning skal være let tilgængelig. Det vil sige, at vi tilbyder at skabe et miljø på arbejdspladsen, hvor det er legitimt og anerkendt at sparre med en psykolog – også længe før problematikken udvikler sig til en dybere krise.

I hverdagen står vi alle overfor en række af beslutninger og problematikker. Det kan være en stor hjælp at have adgang til en konstruktivt sparring, der kan guide os i forhold til alle de krav en travl hverdag stiller. Det gælder både for ledere og for medarbejdere, at det kan være meget svært at være til stede i nuet og præstere, hvis man ikke får styr på personlige udfordringer. Psykisk uligevægt skaber negative relationer, dårlige resultater og forringet selvværd. Det har konsekvenser for produktiviteten, arbejdsglæden og kreativiteten. Derfor er det så vigtigt at man tager personlige problematikker alvorligt og håndterer dem på en ansvarlig måde.

Den professionelle psykologsparring er efterspurgt, fordi den udruster medarbejderen med effektive redskaber til at håndtere balancen mellem arbejde og personlige problematikker. De fleste medarbejdere ønsker jo at levere et godt stykke arbejde – ingen har lyst til at være tynget af bekymringer, når man møder på job. Derfor er det yderst fornuftigt, når virksomheder imødekommer medarbejderes ønske om adgang til psykologsparring. Både for medarbejderens og for virksomhedens skyld.

Med Encounter som virksomhedens fortrolige rådgiver og psykolog tager du ansvar for medarbejderens personlige og professionelle tilværelse og hjælper dermed til at fremme den præstation, som medarbejderen selv ønsker at levere. Sammen vil vi arbejde for at erstatte bekymringer med konstruktive handlinger, glæde og overskud. Det giver loyale ledere og medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.