Psykolog i de bedst tænkelige rammer

Encounter udvider vores afdeling i København, og derfor søger vi en dygtig og erfaren klinisk psykolog, gerne autoriseret. Som psykolog hos Encounter vil du blive en del af en dynamisk og velfungerende gruppe på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt fællesskab, et godt arbejdsmiljø og indbydende fysiske rammer. Encounter er et nytænkende psykologhus, der stræber efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs hverdag kombineret med de kvaliteter, som en fast arbejdsplads tilbyder. Med andre ord giver Encounters model en rigtig god balance mellem frihed og stabilitet.

Encounters psykologer arbejder tæt sammen – og det står øverst på vores dagsorden at skabe de bedst mulige rammer for at løfte kvaliteten og det faglige niveau i flok. Vi tilbyder derfor bl.a.:

  • intern supervision ugentligt samt ekstern supervision med anerkendte psykologer indenfor KAT
  • deltagelse i kurser, efteruddannelse og konferencer
  • et miljø, hvor intern sparring prioriteres højt – bl.a. med ugentlige behandlingskonferencer

Derfor er det vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til initiativ og medindflydelse.

Som psykolog hos Encounter får du en leder, der har en ambition om at skabe Danmarks bedste arbejdsplads for psykologer. Du vil have et tæt samarbejde med husets leder, som gør sig umage for at pleje den kliniske faglighed i huset, og som har trivsel på arbejdspladsen som højeste prioritet.

I psykologhuset Encounter arbejder vi med kognitiv adfærdsterapi – primært anden bølge, men suppleret med metoder fra tredje bølge. Din hovedopgave som psykolog hos Encounter vil bestå i terapeutiske samtaler, men der også vil være mulighed for andre initiativer, som afholdelse af workshops, foredrag, gruppeterapiforløb, mm. Vi opfatter den terapeutiske samtale som den væsentligste faglige målestok – og vi søger derfor psykologer, der opfatter terapi som deres spidskompetence. Det er vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på kontakt@encounter.dk

Vi indkalder til samtaler løbende.