STRESS LESS - FLEKSIBELT ONLINEFORLØB

Vi tilbyder målrettet onlineforløb, udarbejdet ud fra evidensbaseret teori, som fokuserer på at mindske stress hos medarbejdere og ledere i en travl hverdag ved at skabe synergi mellem krav og kompetencer, både privat og i arbejdslivet.

Onlineforløbet består af fem sessioner af hver ca. 30 minutters varighed, som er udviklet i samarbejde med førende psykologer indenfor psykiatrien, kognitiv adfærdsterapi samt online terapi, der er tilrettelagt og indspillet af ledende psykolog Neela Maria Sris. Hver session er baseret på et tema, som hvert er med til at give større indsigt i personlige og arbejdsrelaterede situationer, som kan være medvirkende til stress hos den enkelte person. Gennem sessionerne bliver konkrete teknikker og redskaber introduceret, som lægger vægt på at mindske misforholdet mellem kompetencer og krav i hverdagen.

Efter hver session opfordrer vi til at booke et kort telefonisk møde med en af vores kompetente psykologer, som har stor erfaring med stressramte personer, for at sikre bedst mulige hjælp og vejledning til den enkelte.

Onlineforløbet er en ideel løsning til professionel evidensbaseret vejledning, opbygget af evidensbaseret teori, i en travl hverdag. Sessionerne omfatter video, som kan afspilles efter ønske, spoles i eller sættes på pause efter behov samt et arbejdsark og opmærksomhedsøvelser. Denne metode er bevist effektiv til at medvirke til at skabe en bedre hverdag uden stress.

Stress Less er med andre ord et løsningsorienteret og professionelt forløb, som kan tilpasses den enkelte persons hverdag, med fokus på at mindske og forebygge stress.

 

Kontakt os på telefonnummer 70 60 20 21 for yderligere informationer og booking.