Encounter giver psykologsparring til virksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats for at sikre medarbejderes trivsel og velvære.

Når hverdagens udfordringer skal håndteres – samtidig med at arbejdslivet skal fungere – er det en stor hjælp at have adgang til professionel sparring. Psykologisk rådgivning er et effektivt redskab til at klarlægge problematikker og skabe løsningsorienterede strategier – både for den enkelte medarbejder eller leder, men også hvad angår arbejdsmiljø og relationer i den samlede virksomhed.

Som fortrolig rådgiver og psykolog indgår Encounter som uafhængig part og tilbyder psykologisk rådgivning, individuelle forløb, støttesamtaler mellem leder og medarbejder, undervisning m.m.

Læs mere om Encounters løsning under Company Care

 

Vi tror på, at mennesket kommer først. Den daglige trivsel, familien og den personlige udvikling kommer i første række.

Psykologisk sparring hjælper til at få disse værdier til at blomstre – og samtidig frigiver det overskud og ressourcer hos den enkelte medarbejder og i virksomheden, når den daglige trivsel prioriteres højt.

Hos Encounter har vi en ambition om at skabe et rum, hvor der er plads og overskud til at tage hånd om både større og mindre problematikker.

En samtale med en psykolog behøver ikke at tage udgangspunkt i dybe kriser eller svære lidelser.

Psykisk sundhed og balance starter i den almindelige trivsel i dagligdagen.