STRESS LESS - FLEKSIBELT ONLINEFORLØB

Vi tilbyder et målrettet onlineforløb, opbygget af evidensbaseret teori, til dig, som ønsker at blive bedre til at takle hverdagens stressende situation.

Går du og har det svært i din hverdag? Oplever du symptomer på stress, så som hukommelsestab, svedige håndflader og kropslig uro, øget tendens til at føle dig trist eller fungerer du dårligere end normalt i din dagligdag? Så er Psykologhuset Encounters onlineforløb med fokus på stress måske noget for dig.

Du tilbydes fem sessioner af hver ca. 30 minutters varighed, som er udviklet i samarbejde med førende psykologer inden for psykiatrien, kognitiv adfærdsterapi samt online terapi og som er tilrettelagt og indspillet af ledende psykolog Neela Maria Sris. Hver session er baseret på et tema, som hvert er med til at give dig en større indsigt i dig selv og den situation du står i. Du vil gennem sessionerne få konkrete teknikker og redskaber, som lægger vægt på at mindske misforholdet mellem kompetencer og krav i din hverdag.

Onlineforløbet er en ideel løsning til dig, som ønsker professionel vejledning baseret på evidensbaseret teori i en travl hverdag. Sessionerne omfatter videoklip, som du kan se flere gange, spole i eller pause efter behov samt et arbejdsark og opmærksomhedsøvelser, som vil hjælpe dig bedre på vej mod en hverdag uden stress. Forløbet er derved fleksibelt og kan tilpasses netop din tid, i dit tempo.

Efter hver session tilbydes du et kort telefonisk møde med en af vores kompetente psykologer, som har stor erfaring med stressramte personer. Denne metode sikrer, at du får bedst mulig hjælp og vejledning til at mindske dine stresssymptomer.

Pris: 3.500 kr. alt inklusiv

Kontakt os på telefonnummer 70 60 20 21 for yderligere informationer og booking