Enhver kan få brug for at tale med en psykolog.

Mødet med en professionel sparringspartner er et uvurderligt redskab, når vi står overfor livets små og store udfordringer.

Hos Encounter har vi en vision om, at psykologsamtalen skal kunne dække over mange problematikker – fra stress eller depression til kærestesorger eller et ønske om at forstå sine egne reaktionsmønstre. Problemer er værd at tale om – de er aldrig for små eller for store til at kunne blive bearbejdet.

Den terapeutiske samtale retter op på balancen, når tilværelsen er kommet ud af kurs. 

 

 

 

 

 

 

Hvad end der måtte være årsag til ubalance, så er det som regel en stor hjælp at møde en objektiv og lyttende samtalepartner, der ikke dømmer dig, og som kun er der for at bidrage til din udvikling.

Motivationen for at opsøge en psykolog kan også være et ønske om at opnå en dybere forståelse af sig selv og måder at tænke og handle på.

De fleste af os ønsker at leve på et fundament af balance og meningsfuldhed – men det kan være udfordrende at leve op til egne værdier i en travl hverdag.

I samarbejde med en psykolog kan du lære at håndtere psykiske udfordringer og få hjælp til, hvordan dine styrker og værdier kan komme bedre til udtryk i den måde du er i dit liv på.